Skip to main content

Tanulj meg koncentrálni és lazítani, mert e képességeidre mindenképpen szükséged lesz…

Tanulj meg koncentrálni és lazítani!

A MindSet egy nagyszerű eszköz, melynek segítségével könnyedén megállapíthatod, agyad mikor a legaktívabb, milyen éberségi állapotban képes leginkább problémamegoldásra vagy épp új információk befogadására. Ha eleget gyakorolsz, képes leszel tudatosan elérni a kívánt éberségi állapotokat, így például a tanulás is sokkal könnyebben és hatékonyabban fog menni.

Nem véletlen, hogy MindSetet világszerte több mint 300 egyetemen próbálták ki, és használják azóta is.
[sociallocker]

LocalizedImage

Korábban az EEG-méréseket laboratóriumi körülmények között, leárnyékolt szobákban, bonyolult gépekkel végezték, a MindSet volt az első olyan készülék, mely lehetővé tette a kényelmes, eredményes otthoni használatot. Sikere azóta is töretlen, ami nem meglepő, hiszen nagyszerűsége mellett sokoldalú is: használható kutatásokra, szórakozásra, segít a tanulásban, ellazulásban, stb.

Az eszközt a számítógépünkkel összekötve képet kaphatunk róla, éppen milyen éberségi állapotban vagyunk, mennyire koncentrálunk, mennyire vagyunk nyugodtak. A különböző, gondolkodásra sarkalló alkalmazások segítségével az is megérthetjük, milyen állapotban képes agyunk a legkönnyebben és leghatékonyabban dolgozni. A MindSet segítségével azt is megtanulhatjuk, hogyan hozhatjuk agyunkat a kívánt állapotba, így a mindennapi élet során is sokkal hatékonyabban, ezáltal sikeresebbek lehetünk, legyen szó akár tanulásról, munkáról vagy bármi másról.

Hozd ki a legtöbbet magadból!

brainnnnns

A MindSethez ajándékba jár néhány alkalmazás és játék, de természetesen a NeuroSky online boltjában megtalálható összes szoftverrel kompatibilis, így a repertoár bármikor bővíthető. A több, mint 100 letölthető játék és alkalmazás között biztosan te is megtalálod a neked tetszőt.

Brainware-Visualizer

A MindSet három fő részből áll: a fülhallgató részből – melyen apró szenzorok találhatók, és használható akár zenehallgatásra is, beépített Bluetooth-portjának köszönhetően -, a főszenzort tartalmazó szenzorkarból és egy hangrögzítésre alkalmas beépített mikrofonból.

A készülék bármikor használható, nem kell hozzá elemeket venni, hiszen beépített akkumulátora egy USB-kábel segítségével újra feltölthető. A kábel természetesen a készülékhez jár. A MindSet a Windows és Mac operációs rendszerekkel is kompatibilis.

neurosky-mindset-headset

Az eszköz megrendelhető az alábbi űrlap kitöltésével!

Az MindSet eszköz ára: 68.000,- forint

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

[/sociallocker]